Wij zijn Fysio24

“Run a happy life” dat is onze mantra. Wij zijn een team van hardlopers, fysio’s, designers, developers, communicatie- en gedragsdeskundigen. Wij geloven dat mensen prima in staat zijn om zelf hardloopblessures te voorkomen of hiervan te herstellen. Ze hebben daarvoor alleen wel toegang nodig tot de beste kennis, skills en tools. Dit is ons verhaal:

Janno

Was als fysiotherapeut werkzaam in een aantal ziekenhuizen in Amsterdam.

Mijn kennis zat altijd opgesloten tussen de muren van het ziekenhuis. Dat is niet meer van deze tijd. Ik vind dat mensen altijd en overal toegang moeten hebben tot de beste expertise."


Een idee is geboren. 24/7 toegang tot fysiotherapeutische expertise via de webcam.


Toegang tot fysiotherapeuten is niet het probleem. Mensen hebben behoefte aan ondersteuning bij het volhouden van een revalidatieprogramma. Motiveren, verleiden en boeien is essentieel voor een optimaal herstel.


Chris

Interactie ontwerper en co-founder van Fysio24.

“Ik werkte als designer voor grote bedrijven om allerlei online toepassingen te ontwikkelen. Mooi, maar ik wilde echt een positieve impact hebben in het leven van mensen.”


Toegang tot informatie en expertise is belangrijk, maar ook hoe dit is ‘verpakt’. Fysio24 streeft ernaar om mensen te verleiden, herinneren, motiveren en porren om aan de slag te gaan met hun gezondheid én om dit vol te houden.


Fysio24 Assemble!

The Fysio24 team comes together:

Maxim (chief editor and communication)
Heeft de kracht van woorden en verhalen.

Eric (human experience designer)
Zorgt ervoor dat je als gebruiker de ultieme beleving hebt.

Jonathan (visual and interface designer)
Zorgt ervoor dat de wereld en Fysio24 mooier wordt.

Michelle (behavioural change psychologist)
Weet wat mensen denken en hoe ze zich gedragen.

Emendis (awesome software company)
Vormt een team van developers.


Fysio24 is geboren op 28-09-2015 om 11.35am.


Rock on! Fysio24 is geselecteerd uit meer dan 270 international startups om deel te nemen aan de Rockstart Digital Health Accelerator Program


“You had me at hello", hardlopen was al ons ding buiten Fysio24 maar begin 2016 maakten wij de keuze om ons volledig te richten op de hardloopblessuremarkt. Hardlopers zijn gewoon de leukste mensen om als klant te hebben.


Demo Day. De finale van het Rockstart-programma. Licht, muziek, podium en een presentatie van Janno.


De start van onze marketingcampagne. Op de populairste hardlooproutes in Rotterdam moedigen wij hardlopers aan met ecologische stoepkrijtberichten op de voetpaden.


Video shoot met ons top fitte, leuke hardloopmodel An Lenders. Wij zoeken alleen een rechtervoet ‘towel scrunch’ oefening stunt dubbel ;-)


Launch! Een mooie stap in onze reis om het beste platform te worden voor DIY blessurepreventie- en herstel.


Dankzij verschillende features in onze app kan je gemakkelijk en snel van je blessure afkomen.

Coming Soon!