FAQ’s

De versie voor bèta-gebruikers gaat later in 2016 live. Bèta-gebruikers kunnen Fysio24 gratis gebruiken. We vragen alleen om wat feedback, zodat we kunnen leren en Fysio24 nog beter kunnen afstemmen op jullie behoeften.

Fysio24 is een app met blessureherstel- en preventieprogramma’s voor hardlopers. Je kunt een programma kiezen op basis van je blessure en profiel (beginner/gevorderde loper, man/vrouw, enzovoort). Nadat je een programma hebt geselecteerd, kun je het via de app aanschaffen. Het programma is vervolgens 12 maanden beschikbaar.

We bieden gratis en betaalde programma’s aan. De prijs van een programma is afhankelijk van de lengte of duur. Om je een idee te geven: een programma van zes weken kost ongeveer €40,-. Dat is goedkoper dan één fysioconsult van een half uur!

In de bèta-versie bieden we drie programma’s aan: lopersknie, zweepslag en achillespees). Zodra de app live gaat voor iedereen zullen we programma’s hebben voor alle veelvoorkomende hardloopblessures én bijbehorende preventieprogramma’s. Aan het einde van het jaar kun je uit ongeveer dertig programma’s kiezen.

De programma’s zijn geschreven door vooraanstaande hardloopexperts op het gebied van fysiotherapie en training. Ze zijn gebaseerd op hun kennis én de laatste wetenschappelijke inzichten. Elk programma wordt om de vier weken geüpdatet om ervoor te zorgen dat je alleen het beste krijgt voorgeschoteld. Het is echter wel belangrijk om te beseffen dat onze programma’s je niet kunnen genezen; er is geen quick fix. Uiteindelijk draait het allemaal om inzet en geduld. Dit betekent dagelijks oefeningen doen, advies opvolgen en blijven volhouden. Fysio24 maakt deze tocht zo leuk en makkelijk mogelijk voor je.  

Onze programma’s zijn zo samengesteld dat je op eigen houtje je persoonlijk herstel- of preventiedoel kunt tackelen. Als het programma desondanks niet voor je werkt, dan verwijzen we je door naar de beste specialist of fysiotherapeut in je buurt.

Bij twijfel kun je naar de fysiotherapeut gaan om een diagnose te laten stellen. Vervolgens kun je aan de slag met onze programma’s (veel goedkoper). Maar je kunt ook eerst door ons aanbod bladeren om te kijken of je het programma kan vinden die bij je blessure past. Onze programma’s bieden namelijk een duidelijk omschrijving van de blessure en bijbehorende symptomen. Daarnaast kun je via een avatar de locatie van de pijn aanwijzen. De app vindt vervolgens de passende programma’s. Doe waar je je prettig bij voelt.

Als het programma je niet helpt, dan krijg je je geld terug of je mag gratis switchen naar een ander programma van gelijke lengte. Je kunt ons eenvoudig benaderen en we helpen je van daaruit verder. Let op: je moet problemen aangeven voordat je door de helft van het programma bent. Anders kunnen we je niet meer terugbetalen.

Blijf op de hoogte en schrijf je in!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over hardloopblessures en blessurepreventie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]