Voor goedlopende bedrijven

Hardlopen is ongekend populair. In Nederland lopen meer dan 2,5 miljoen mensen geregeld hard. En steeds meer organisaties erkennen de voordelen hiervan. Onderzoek toont aan dat hardlopende medewerkers meer gefocust en alerter zijn, sneller informatie kunnen verwerken en betere beslissingen nemen.

Organisaties in beweging

Wie hardloopt kent het wel: de runner’s high. Dat onoverwinnelijke gevoel tijdens een training. Dit komt door de aanmaak van chemische stoffen, zoals endorfines en BDNF. Hardlopen brengt ons letterlijk en figuurlijk in beweging. En kan ook organisaties in beweging krijgen.

Collective high


Als collega’s samen lopen ontstaat er een collective high. Zéker als ze een gezamenlijk doel hebben - zoals het lopen van een marathon – gebeurt er iets bijzonders. Ze delen tegenslagen, vieren successen, motiveren elkaar om de grenzen te verleggen en krijgen een hechtere band.

Betere werknemers

Buiten het feit dat werknemers hierdoor socialer, fitter en positiever worden, gaan ze vaak ook bewuster eten, maken ze gezondere leefstijlkeuzes en kunnen ze beter omgaan met spanningen. Met minder verzuim en betere prestaties als resultaat. Fysio24 is uw partner om dit te bereiken.

Ondersteuning door professionals

We leveren daarnaast diensten in samenwerking met onze professionele partners. Zoals maandelijkse trainingsschema’s op maat voor al uw medewerkers, wekelijkse training onder begeleiding van toptrainer, een ultimate challenge om een groep mensen klaar te stomen voor een evenement, runningtherapie, een workshop testing en trainingzones en diverse hardloopclinics.

Ronald Dercksen

Sportfysiotherapeut, manueeltherapeut & sportpodoloog.

Wouter Silvis

Fysiotherapeut, sportfysiotherapeut i.o.

Maarten van der Worp

Sportfysiotherapeut, manueeltherapeut, inspanningsfysioloog en bewegingswetenschapper.

Anton Engels

Sportfysiotherapeut, manueeltherapeut, looptrainer & docent sport Hogeschool Zeeland.

App met hardloopprogramma’s

We bieden toegang tot een bibliotheek aan programma’s. Van herstelprogramma’s voor een lopersknie, zweepslag en shin splints tot trainingsprogramma’s voor marathons en medewerkers die willen starten met hardlopen. Met elke dag een set virtuele kaarten, vol trainings- voedings- en rusttips, mentale oefeningen en trainingsschema’s. Samengesteld door de beste hardloopexperts. Ook beschikbaar als white-label.

Bekijk onze programma's

Meer informatie?